MIDI C6 de Kowka: el teu aliat per al control total d’equips MIDI

Estem emocionats d’anunciar el llançament del MIDI C6, un pedal controlador MIDI que redefineix la versatilitat i la personalització al teu pedalboard. Ha estat desenvolupat i fabricat a Xile i està dissenyat per satisfer les necessitats de músics que busquen una integració perfecta i un control exhaustiu sobre el seu equip MIDI. A més és súper fàcil d’utilitzar i programar.

Compatibilitat amb diversos equips

El MIDI C6 destaca per la seva capacitat per connectar-se amb una àmplia gamma de dispositius. Des de pedals d’efectes com HX Stomp, Helix i Quad Cortex fins a equips amb USB host com el Zoom MS50g i Hotone Ampero Mini, aquest pedal ho controla tot. A més, és ideal per controlar programari com Bias FX, Amplitube i Neural DSP, assegurant que puguis maximitzar la teva creativitat sense limitacions.

El controlador més fàcil d’utilitzar

Aquest controlador no només és potent sinó també increïblement amigable en el seu ús. Ofereix connexions MIDI OUT, USB, USB Host i Bluetooth i garanteix una integració senzilla amb una varietat d’equips. A més, la capacitat de programar accions simples, dobles o llargues a cada botó et permet adaptar el dispositiu al teu estil personal i necessitats específiques.

Personalitza’l al màxim

Amb 6 botons completament programables i 24 escenes que admeten fins a 5 missatges MIDI cadascuna, el MIDI C6 et permet configurar la teva setup exactament com ho necessites. La pantalla a color de 3,2 polzades mostra clarament les vostres configuracions i ajustaments en temps real, mentre que els anells de llum al voltant de cada botó poden personalitzar-se amb fins a 15 colors diferents, facilitant la identificació de les vostres configuracions en qualsevol entorn.

Especificacions tècniques

  • Programable: totalment personalitzable per adaptar-se a les vostres necessitats.
  • Connectivitat: equipat amb MIDI OUT, USB-C i Bluetooth.
  • Alimentació: opcions d’alimentació mitjançant un adaptador extern 9V DC (inclòs) o USB-C.
  • App de Configuració: descarrega la nostra aplicació dedicada per a una personalització detallada i gestió de configuracions.

El MIDI C6 de Kowka és molt més que un pedal controlador; és el centre de comandament per a la teva creativitat musical, permetent treure el suc al màxim dels teus equips midi.

Desata tu creatividad

Personaliza y controla tu música de manera única

Sencillez en tus manos

Disfruta de una experiencia musical sin complicaciones

Conexión sin fronteras

Integra de manera fluida diferentes equipos

Rendimiento confiable

Confía en la calidad de los productos Kowka