Nosaltres

Benvingut a Kowka, creem pedals d'efectes pensats exclusivament per a músics.

Més de 15 anys dedicats a l'electrònica musical

Des del 2008, hem estat en sintonia amb la comunitat de DIYers a Xile, dedicant més de 15 anys a l’electrònica musical. A Kowka, la nostra passió indestructible per la música i la seva expressió creativa ens ha portat des de la creació de kits i l’ensenyament de cursos fins al disseny meticulós dels nostres propis pedals.

Inspirant a través d'eines creatives

La nostra missió va més enllà de fabricar pedals; volem ser la força que potencia el teu talent creatiu. Cada efecte que creem és pensat i dissenyat meticulosament, amb un enfocament clar en la funcionalitat i el rendiment. Fabriquem sota rigorosos estàndards de bones pràctiques en el desenvolupament, garantint la qualitat i la confiabilitat de cadascun dels nostres productes.

Compromesos amb la qualitat i la confiança

A Kowka, la música és la nostra font d’inspiració i els músics són el cor de la nostra existència. Ens comprometem a proporcionar solucions que enriqueixin el teu art i deslliguin noves possibilitats sonores. Et convidem a ser part d’aquest viatge emocionant ia descobrir com els nostres pedals poden potenciar la teva creativitat musical.

imagen del kowka midi c4

Our incredible team are here for you

Jota Pereira

CEO
"Profit in business comes from repeat customers; customers that boast about your product and outstanding service"

Agnès Ferrer

Marketing
"Loyal customers, they don’t just come back, they don’t simply recommend you, they insist that their friends work with you."

Alvaro Colihuinca

Investigación y Desarrollo
"You’ll never have a product or price advantage again. They can be easily duplicated, but a strong customer focus can’t be copied."

Roberto García

Operaciones
"Get closer than ever to your customers. So close that you tell them what they need well before they realize it themselves."
Desata tu creatividad

Personaliza y controla tu música de manera única

Sencillez en tus manos

Disfruta de una experiencia musical sin complicaciones

Conexión sin fronteras

Integra de manera fluida diferentes equipos

Rendimiento confiable

Confía en la calidad de los productos Kowka